Gabriella Nastas, fără lenjerie în videoclipul «Rozbonbon»: „Râd și acum, pentru că a fost distractiv”

Online News

Solista, care a fost comparată cu Megan Fox, a revenit în forță în peisajul muzical românesc. Gabriella Nastas are o nouă surpriză, după ce a lansat “Iartă-mă” și “Beau să uit”, piese compuse chiar de ea. De data aceasta, interpreta a filmat un nou videoclip pentru piesă “Rozbonbon”, în care are o apariție de zile mari.

Online News Gabriella Nastas, în Rozbonbon

Imaginea 1/4:
Gabriella Nastas, în Rozbonbon

Online News Gabriella Nastas, îndrăzneață în noul clip!

De curând, Gabriella, originară din Moldova, și-a luat cetățenia română și a lansat prima piesă în colaborare cu Kastha John, Serena și Cristi Pascu. În videoclipul realizat de Osaka Pictures vom vedea o Gabriella sexy. Vedeta încinge atmosfera în ipostaze în care pare că nu are lenjerie intimă.

„Am așteptat cu nerăbdare lansarea acestei piese și a videoclipului. Sunt extrem de încântată de rezultat și abia aștept să văd reacția oamenilor și ce vor spune după ce îl vor vedea. Pentru că este un produs muncit și la care am filmat cu drag jumătate de zi.

Piesa mi-a fost prezentată acum ceva timp și în momentul în care am auzit-o pentru prima dată mi-a plăcut mult și mi-am dorit-o, mai ales că a fost venit la inițiativa unui foarte bun prieten Kastha John, un extraordinar producător. După ce a ascultat-o și managerul meu Marius China a fost de aceeași părere și apoi am mers la studio și am tras vocile”, a povestit Gabriella, care a filmat și un videoclip pentru “Rozbonbon”, unul extrem de sexy.

Online News Detalii despre filmarea clipului Gabriellei Nastas

„Scenariul videoclipului a fost gândit după versurile piesei, fiind unul senzual, așa că a trebuit cumva să transpunem ceea ce se cânta într-o imagine vizuală cât mai roz. Abia aștept ca oamenii care ma iubesc să aprecieze și să între și ei în povestea “Rozbonbon”.

Pentru acest videoclip am avut trei ținute, una dintre ele fiind inventată de mine pe loc din accesoriile pe care le aveam eu și fata de la make up. Improvizând chiar dintr-o bucată de draperie roz. Râd și acum, pentru că a fost distractiv.

Veți vedea videoclipul și sper să vă placă, mai ales că am filmat cu multe dulciuri, printre care multe bomboane, acadele și multe fructe și un tort care mi-a dat bătăi de cap. Eu fiind vegană și având si intoleranță la lactoză, după ce am gustat puțin din tort, pentru un cadru, am și făcut o alergie de toată frumusețea.

M-am umflat ca o gogoșică, am fost nevoită să iau tratament de la medic și apoi am stat câteva zile în casă, ca sa-mi revin, însă ce nu facem noi de dragul artei?”, a povestit ea.

„În videoclip sunt niște cadre extrem de sexy, “dar pentru mine muzica înseamnă artă iar arta însemnă frumosul expus cum doar ochiul artistic poate să perceapă. M-am îmbrăcat în muzică pentru Rozbonbon”, mai spune solista.

Ai
un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Read More

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments :

Post a Comment